preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb preload-thumb

Gumátor

Na Vaší straně ve světě pneumatik.
thumb
Objekt
thumb
Prodejna
thumb
Servis
 

Recenze





Dušan
Výborné a rychlé.Doporučuji.
21.11.2018 | 18:20

Radek Toman
Výborná a rychlá spolupráce. Ceny jsou odpovídající kvalitě. Jen tak dál. Děkuji.
3.7.2018 | 15:02
Gumátor
Dobrý den,
za celý náš tým Vám děkuji za kladnou reakci. I nadále bude naší prioritou Vaše spokojenost.
Gumátor
17.8.2018 | 15:21

Tereza
Zaměstnanci jsou skvělí, profesionální, milí a ochotní! Jednají skvěle i se ženskou, co se v autech absolutně nevyzná, jenom umí řídit :) Budeme se k vám dále vracet. Děkujeme! Nové prostory i web vypadají super! Přejeme hodně úspěchů!
8.5.2018 | 8:20
Gumátor
Dobrý den,
děkujeme za pochvalu. Lidský přístup spojený s profesionální úrovní služeb je pro nás prioritou. Budeme si vážit každé další vaší návštěvy. Za pochvalu webu Vám skromně děkujeme, avšak již chystáme nové komplexní webové stránky včetně systému pro vaše větší pohodlí ve spojení s naším online prostředím.
Ještě jednou díky za podporu ;)
Gumátor
17.8.2018 | 15:16

Josef
Z vlastní zkušenosti všem mohu doporučit přezutí pneu u konkurenční firmy Pneuservis Krčmář.Ceny služeb jsou cca o 200 kč nižší a neplatí se zde nesmyslné poplatky za přivezení vlastních pneu.Přezutí na počkání.
28.4.2018 | 12:11
Gumátor
Dobrý den,
děkujeme za recenzi. Nejedná se však o nesmyslné poplatky. Je zcela běžné, že pokud si zákazník kamkoliv (do autoservisu, pneuservisu nebo jinam) doveze vlastní materiál, je cena práce vyšší.
Dále, pokud si u nás zarezervujete termín přezutí, nemusíte čekat na řadu vůbec.
Gumátor.
2.5.2018 | 14:48

Jiří Štrobl
Vysoká profesionalita, srovnatelná se službami na západě. Ochota, vstřícnost, slušné jednání všech zaměstnanců. Konečně služby, jak mají být. Kéž by tu bylo více podobných provozoven.
12.4.2018 | 12:05
Gumátor
Dobrý den,
všichni zaměstnanci Vám děkují za pochvalu. Na další období chystáme mnoho dalších vylepšení a technologií, abychom ten západ konečně už předběhli :)
14.4.2018 | 16:03

Jiří Drga
Byli jsme nedávno na dovolené v Krkonoších, dostali jsem na cestě před Mladými Buky nepříjemný defekt, kdy byla pneumatika rozseklá z boku. Jsme od Luhačovic, takže jsem nechtěl riskovat 300 km jízdu bez funkční rezervy. Musím ocenit vstřícnost a ochotu dvou pracovníků, kteří nám problém bezprostředně vyřešili za poměrně nízkou cenu a umožnili nám tak pokojně cestovat po okolí a pak až domů.
Ještě jednou díky a firmě přeju dále mnoho spokojených zákazníků a mnoho dobrých pracovníků, jako byli oni dva kluci!
28.7.2017 | 23:29
gumator
Dobrý den, děkujeme za krásnou recenzi. Jsme rádi, že jste byl spokojen, to je pro nás to nejdůležitějsí. Přejeme Vám více kilometrů bez defektů.
Gumátor
5.8.2017 | 19:14

Michal
Potreboval jsem nutne prezout. Privezl jsem si vlastni pneu a platit 100,-/ks jenom proto, ze si nekoupim pneu u nich, mi prijde dost sprosty. Plus 50,-/ks na likvidaci? .. Podnikani se ma delat tak, aby se lide vraceli a ro zavisi na sluzbach. Platit pomalu I za vstup do pneuservisu se mi opravdu nechce. Byl jsem zde poprve a naposledy!!
14.6.2017 | 21:06
Mariantok
Michale ,ale no tak !! 100,-/kč za kus plus 50,-/kč za likvidaci stare pneu ?- je adákvatní cena a to budte rád, že vás vzali na hned, pokud se Vám cena zda příliš vysoka, běz te jinde to je jako restaurace ,pokud chcete guláš za 80 a nevadi vam ze jite blaf tak dobrou chut .Pneu Gumator Tehdejší (Pneu Alaska) naprostá spokojenost profesionalita a cena?? naprosto v pořádku, spokojenost vice než 5 let. Firma pusobici od roku 2003 to hovří za vše. Už konečně pochopte že nejde odvadět kvalitní práci pod cenou. Gumátoru přeji mnoho spokojenich zakazniku
16.6.2017 | 14:06
Michal
Mariantok, v době přezutí pneu tam nikdo nebyl, takže by byli sami proti sobě, kdyby nevzali. Jinak s tou restaurací máte pravdu. Člověk může jít jinam. Přijdete, vyzkoušíte a pak se rozhodnete. Vešel jsem, dal jsem si místní hotovku guláš za 240,- (přezutí za 1400,-), abych zjistil, že ten stejný, možná i lepší guláš, mi připraví v jiné firmě za 120,- (přezutí za 700,-) a rozhodně to není žádný blaf. Navíc se na mě usmějí, popovídají si a ještě popřejí hezký zbytek dne. Osobně nemusím mít guláš za 60,- (přezutí za 350,-), tak málo peněz opravdu nevydělávám. Zároveň ale nemusím přeplácet služby, které mi za danou cenu nepříjdou o tolik profesionálnější. Takže jsem se rozhodl a za mě říkám jasné NE! Drahý neznamená vždy nejlepší .. I přes mou negativní zkušenost přeji mnoho dalších, snad spokojenějších, zákazníků.
17.6.2017 | 20:45
Gumátor
Dobrý den Michale,
snad budete příště spokojenější jinde za méně peněz. Přesto ale tímto přáním nekončím, jelikož mi přijde nedůstojné a neupřímné Vaše vyjádření. Mrzí mě to a tak bych chtěli situaci obhájit i z naší strany.

1) CENÍK služeb je velký 6 x 1,5m tj. 9 METRŮ ČTVEREČNÝCH a je vidět hned po příchodu do provozovny (jsou zde uvedeny všechny ceny služeb, dokonce na polovině plochy jsou uvedeny výhody koupě pneu u nás a také Vámi zmíněné nevýhody).

2) Vaše zjištění levnějších cen v jiných provozovnách je MATOUCÍ, jelikož jste tyto všechny určitě v uvedeném případě nevyzkoušel. Ani to nešlo (měl byste buď již přezuto nebo byste musel přezout vícekrát za sebou Vaše nové pneumatiky). Navíc nesouhlasím s přinejmenším zavádějící nebo dokonce lživou Vaší zmínkou o ceně za přezutí 1400Kč. S odkazem na náš ceník uvádím, že kompletní přezutí vč.nového ventilu, vyvážení a materiálu (závaží) na alu disky je 800,- Kč za celé vozidlo. Ve vašem případě to bylo s poplatky za likvidaci a kontrolu pneumatik navýšeno o 150Kč za kus. Tzn. 600Kč za 4 kusy. Vy se tedy zlobíte jen za příplatky. Ty ale jsou jen při montáži nových pneumatik koupených mimo náš pneuservis a např. zajištění ekologické likvidace pneumatik (volitelná služba navíc) jste využít ve Vašem případě vůbec nemusel. Tím byste ušetřil i u nás.

3) Jsme jedni z mála, kteří prokazatelně a pravdivě mají svůj ceník včetně zmiňovaných výhod a nevýhod i na webu a na facebooku. Ničím se netajíme a zákazníky nešidíme. Neúčtujeme žádné poplatky za závaží navíc, za nový ventil, nebo za kontrolu dohušťování pneumatik a kontrolu dotažení momentovým klíčem na předepsanou hodnotu.

4) Raději, prosím, v budoucnu ani nezkoušejte donést vlastní maso do restaurace s prosbou o upečení medium rare. A pokud se Vám přeci jen poštěstí to za příplatek dokázat, nehaňte tu restauraci za to, že Vám splnili Vaše přání a vyhověli Vám, pochvalte ji, i Vám se nakonec jistě uleví.

Toto, nebo podobné vyjádření byste dostal i u nás na provozovně a myslím si, že bychom předešli takovýmto zbytečným desinformacím. Věřím, že jste svou hořkost již spolknul a nelámete nad nikým hůl jednou provždy. Každý má možnost zvolit jinou cestu a nebo se tou stávající tzv. prošlapat. I přes to Vám děkuji za recenzi, snad nám (ale i Vám) pomůže v budoucnu k větší sebereflexi.

S přáním všeho dobrého,
Váš Gumátor.
15.7.2017 | 0:15
Michal
Dobrý den,

podobně bychom se zde mohli handrkovat nevím jak dlouho. Chápu, že kritika a záporné recenze jsou nežádoucí a špatně se snášejí. Rozhodně však nepociťuji výraznou hořkost, pouze jsem se podělil o svou zkušenost.

Vámi zmíněná zavadějící nebo dokonce lživá informace o ceně mě pobavila.
Pokud chci využít plného komfortu, který se dostává zákazníkům, kteří od Vás pneu koupí, musím využít všechny níže zmíněné služby a tudíž vyjde cena přezutí v případě vlastních pneu na 1400,-.

Spíš bych se zamyslel nad tím, jestli položka v ceníku "kontrola pneu" není poněkud zavádějící a nebylo by lepší jí nazvat "přírážka za vlastní penu", protože k žádné fyzické kontrole pneu v mém případě nedošlo a věřím, že ani nedochází. Nebo, pokud si stojíte za tím, že ke kontrole pneu dochází, dát možnost zákazníkovi stejně jako v případě likvidace pneu na výběr, zda má o tuto službu zájem.

A k těm steakům:
a) nepeču je a péct nebudu, dělám je na grilu
b) v restaraci si ho nedám, protože je umí málokde
c) srovnání služeb pneuservisu se službami restaurace - hází mi to error. Sám bych to nepoužil, kdyby to neudělal Mariantok. Pouze jsem reagoval stejnou problematikou, aby pochopil, co myslím

Prostě a jednoduše, konkurence je levnější a stejně dobrá. Kdyby ten den neměla zkrácenou pracovní dobu, nejel bych k Vám.

Přeji příjemý zbytek dne a mnoho dalších spokojených zákazníků
23.7.2017 | 18:33
Gumátor
Dobrý den,
handrkovat se určitě nechceme. Kritiku a záporné recenze chceme brát jako podnět k vyřešení případných negativních zkušeností.

Pokud budete chtít, vysvětlíme Vám Vámi stále nepochopenou položku "Kontrola Pneu" a co všechno a z jakých důvodů tato položka je účtována. A ano, do jisté míry to pro zákazníka může být cítěno jako přirážka, ale ve skutečnosti tomu tak není.

Navíc opět píšete, že od nás vy nebo kdokoli musí nějaké služby využít, aby dostal plný komfort. Žádné služby využít nikdy nikde nemusíte a pokud přeci jen budete chtít a ještě k tomu plný komfort, jistě za to něco zaplatíte (takhle to je přeci ale normální, když si v hotelu zaplatíte pobyt all inclusive, bude nejspíš dražší než pokoj tourist bez snídaně).

Dále Vám musíme oponovat, že k fyzické kontrole pneu došlo. Kontroluje se zpuchřelost (nadměrné stáří), patní oblast a případná poškození, na která nechceme v případě montáže dávat záruku. Pokud by o takovou kontrolu zákazník neměl zájem, nemohl by v případě poškozené pneu mít u nás poté záruku na práci nebo dokonce i na samotnou pneumatiku, což ze zákona nelze.

Co se likvidace pneumatik týče, jak jste zmínil, je to otázka komfortu, takže buď chcete od nás zlikvidovat pneumatiky nebo si je odvezete. Nabízíme na ně speciální pytle, ve kterých Vám je rádi bez Vaší námahy dáme do Vašeho vozu.

A na Vaši zmínku o konkurenci a její zkrácené pracovní době snad jen to, že zkrácená pracovní doba může být i důsledkem toho, že moc zákazníků nemají nebo o ně nestojí. Rozhodně to ale nevypovídá o Vámi zmíněných kvalitách. Navíc konkurence levnější není, ceny v naší lokalitě jsou velmi podobné, mnohdy stejné.

Opět nesouhlasíme s Vaší negativní recenzí.

Krásný den,

Váš Gumátor.
24.7.2017 | 19:59

Gumátor
Zde můžete psát...
24.3.2017 | 11:55

X